Friday, June 5, 2009

Bercuti....


Salam,

4 jun, aku balik awal dari tarikh sepatutnya aku balik... sebab wife aku ada exam dekat SPP Putrajaya Selasa ni... Percutian di 3 negeri (Perak + Kedah + Pahang) rasa amat singkat. Perak 2 hari 1 malam, Kedah 3 hari 2 malam, Pahang 3 hari 2 malam. paling best dekat Pahang la, coz salah 1 tempat fav kitaorag... CH! Asalnye x rancang pun. Tapi dapat ofer dari cousin my mother in law, dia bagi sewa apartment 3 bilik dekat CH tu dengan harga RM 260 utk 3 hari 2 malam fully furnished... murah la tu kan... lagi pun sekarang ni tengah cuti sekolah, mana nak dapat price tu... kitaorag pun apa lagi, terus confirm... disebabkan apartment tu boleh memuatkan ramai orang, kami ajak la a cousin kitaorag... sangat happening. banyak tempat yang kami p, dan semestinya, aku jadi tour guide disebakan aku agak familiar dengan selok belok di CH. mau nye x, dalam setahun 3,4 kali aku p CH... huhuhu... 3 hari duk CH, macam2 tempat kami p dan banyak benda yang dibeli, punah jugak poket aku... huhuh... tapi CH tak sesejuk macam dulu, sebab pukul 8 pagi aku x perlu lagi pakai jeket. B4 dis, kalau pukul 8pg, kalau cakap masih keluar 'asap' heheh... Dan banyak jugak tempat2 baru tumbuh bagai pokok strawberry di CH nih... Hotel pun dah makin bertambah...
So, pada sesapa yang teringin nak p CH tapi x da tempat, boleh kawtim dengan aku... ngeh..negh... harga baekkkk punya... ok... caloooooooo.....

3 comments:

a i said...

mana strawberry ktrg! pegi tak ajak..!

Farinar said...

datang la amek...

Super HaNa said...

aduiii
cameron je mesti aku meroyannnnnn
bila mau pegi lg nehhh!!!